Tığ İşi Krem Rengi Kazak

Geçtiğimiz günlerde burada motifini paylaştığım kazağım bitti. Annemle gece-gündüz trikotaj atölyesi gibi çalışmanın verimini aldık ☻
Dolabımda beni en mutlu eden parçalardan bir, ne de olsa anneciğimin emeği var ♥ 
Modelle ilgili detaylı bilgi vermek isterdim ama örgü anlatımımın yeterli olacağını sanmıyorum. Çünkü tığ işiyle aram hiç iyi değil. Örneğin; bir modeli sorarken “k” mi “v” mi yapacağız diyorum, her zinciri, modeli bir şeye benzeterek anlatıyorum. Trabzanmış, ıvırmış zıvırmış anlamam ben☺ O yüzden sizlere sağlıklı bilgiler vereceğimi sanmıyorum ama örgüyle arası iyi olanların bu modeli kolayca yapacaklarına eminim☺
Mutlu günleriniz olsun (;

7 thoughts on “Tığ İşi Krem Rengi Kazak

  1. Çok güzel olmuş Nadirecim
    annenin de senin de ellerine sağlık
    örgü anlatımı gerçekten zor hakklısın ben de yazarken zorlanıyorum ama örgüden anlayan birisinin resime bakması yeterlidir inan beğenen yapmak isteyen kolayca çıkarır örneği zaten daha önceki postunda da motifi yakından çekerek yayımlamışsın…
    Güle güle iyi günlerde sağlıcakla kullan canım……

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google fotoğrafı

Google hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )